Medlemskaber/priser

Hallen skal renoveres og det har indflydelse på 24/7 lokaler. Vi er derfor nødsaget til at lukke medlemskaberne ned ca. 1. marts 2022. Der vil blive foretaget regulereinger i vinter og ung medlemsskab efterhånden som som vi kommer frem til februar 2022. 

Husk for at få en nøglebrik til motionscenteret, skal man tilmelde sig en introtime i kalenderen. Har man været medlem før... tag da kontakt til en instruktør.
Til info har memberlink og nøglebrikkerne ikke nogen sammenhæng.

Motion & Fitness drives af frivillige instruktører og terapeuter, der er til for at hjælpe dig i din træning. Som medlem, får du en unik mulighed for at træne i alle døgnets 24 timer. Du får din egen nøglebrik til hallen og får fri adgang når det passer dig – vi kalder det frihed under ansvar!

 

Nedenstående medlemsskaber er sat i bero, da Fjelstrup hallen skal renoveres fra marts 2022

Du tegner medlemskab for 1 år af gangen – du kan vælge:

24/7 Motion Voksen -  kr. 1.200         
Dette medlemskab giver dig adgang til fitnesscentret samt al holdtræning. Du har samtidig mulighed for at gøre brug af hallens faciliteter i ledige timer - det samme som 24/7 Hal medlemskabet.

Vintermedlemsskab - 850 (1. oktober - 31. marts)

Vintermedlemsskabet er for alle, og giver adgang til al træning i 24/7. Tilmelding er åben fra den 15. September. Har man ikke været medlem før, bookes en intro time via aktivitetskalenderen. Vintermedlemmer fra sidste sæson for automatisk tilsendt en gentegnings faktura omkring 15. september.

Sommer Fitness - 300,- (1. april - 30. september)

Medlemsskabet er for alle, og giver adgang til al udendørstræning. Der udleveres ingen nøglebrik, og det er ikke hal abonnement med i dette medlemsskab.

 Ungdom (14 - 20 år) - kr. 600

Vi byder unge velkommen til 24/7. Det er muligt at melde unge ind i 24/7 6 måneder før de fylder 14 år. Her skal de unge medlemmer træne med en forældre frem til de fylder 14 år. fra 14 år kan alle træne alene i vores trningscenter. 

 24/7 Hal Voksen - kr. 300.        
Med dette medlemskab får du adgang til hallen. Her kan du på denne hjemmeside booke den ene halvdel af hallen til de aktiviteter du har lyst til. F. eks. et par timers hockey med familier og venner eller et rivaliserende opgør i badminton far og søn imellem.
Den anden halvdel af hallen kan du også bruge, blot har du ikke mulighed for at reservere denne - her er det først til mølle princippet! Hallen vil uden for de etablerede aktiviteter i foreningsregi, være opdelt med et net, der deler hallen i to.    

24/7 Hal Barn (6-18 år) - kr. 150.
Som for voksen medlemskabet. 

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilbud:

Tilmeld dig det medlemskab du ønsker

TRYK HER

VEJLEDNING -TRYK HER

Styrketræning

Når du har tegnet kontingent, skal du som det første tilmelde dig en Intro-time i aktivitetskalenderen. Intro timen er obligatorisk for alle - før kan du ikke få din nøgle og før må du ikke anvende maskinerne i centeret. Vi vil være sikre på, at du anvender vores udstyr korrekt og derved undgår unødige skader.

På Intro timen, får du udleveret et program, der danner grundlag for rundvisningen - et program der kan anvendes af alle og giver dig en god basisform. Sidenhen kan du booke en instruktør til vejledning - her skræddersys et program udfra dine ønsker ift. tidsforbrug, formål med træningen oa.

Fokus vil være på en helkropstræning, hvor alle muskelgrupper trænes. Ligeledes vil kredsløbstræning blive en del af programmet.

 

Indoor Cycling

Alle medlemmer tilbydes holdtræning i Indoor Cycling. Der vil være hold på forskellige tidspunkter og med forskellige niveauer, så vær opmærksom på hvilke hold der udbydes og hvilken udfordring du har brug for.
Du finder holdene i aktivitetskalenderen, hvor du også kan tilmelde dig de enkelte hold. 

 

 

Rigtige Mænd Fjelstrup

Sammenhold, morskab og aktive timer er kernen i Rigtige Mænd Fjelstrup. Med udgangspunkt i det landsdækkende program om rigtige mænd, er der en aktiv gruppe i Fjelstrup, som træner og deltager i events og småstævner flere steder i landet under rigtige mænd konceptet. En rigtig god gang træning for en rigtig god flok mænd.