Medlemskaber/priser

Vi er nu klar til at byde nye og eksisterende medlemmer velkommen til vore snye lokaler i Fjelstruphallen. 

Husk for at få en nøglebrik til motionscenteret, skal man tilmelde sig en introtime i kalenderen. Har man været medlem før... tag da kontakt til en instruktør.
Til info har memberlink og nøglebrikkerne ikke nogen sammenhæng.

Motion & Fitness drives af frivillige instruktører og terapeuter, der er til for at hjælpe dig i din træning. Som medlem, får du en unik mulighed for at træne i alle døgnets 24 timer. Du får din egen nøglebrik til hallen og får fri adgang når det passer dig – vi kalder det frihed under ansvar!

Kontingent gældende i perioden 1.September2023 til 1. september 2024

Voksen - 1200,- kroner

Ungdom (15-20 år) - 600,- kroner

Yoga - 500,- kroner

 

Medlemskab der opkræves for et år ad gangen gældende fra 2. september 2023

Du tegner medlemskab for 1 år af gangen – du kan vælge:

24/7 Motion Voksen -  kr. 1.200         
Dette medlemskab giver dig adgang til fitnesscentret samt al holdtræning. Du har samtidig mulighed for at gøre brug af hallens faciliteter i ledige timer - det samme som 24/7 Hal medlemskabet.

 

Yoga - 500,- 

Her får du adgang til yoga, og yoga events der planlægges i 24/7. Der udleveres ingen nøglebrik til dette medlemskab.  

Ungdom (Fra man fylder 15 - Til man fylder 20 år) - kr. 600

Vi byder unge velkommen til 24/7. Dette medlemskab giver dig adgang til fitnesscentret samt al holdtræning. Du har samtidig mulighed for at gøre brug af hallens faciliteter i ledige timer - det samme som 24/7 Hal medlemskabet. 

 

Tilmeld dig medlemskab 

 

VEJLEDNING -TRYK HER

Styrketræning

Når du har tegnet kontingent, skal du som det første tilmelde dig en Intro-time i aktivitetskalenderen. Intro timen er obligatorisk for alle - før kan du ikke få din nøgle og før må du ikke anvende maskinerne i centeret. Vi vil være sikre på, at du anvender vores udstyr korrekt og derved undgår unødige skader.

På Intro timen, får du udleveret et program, der danner grundlag for rundvisningen - et program der kan anvendes af alle og giver dig en god basisform. Sidenhen kan du booke en instruktør til vejledning - her skræddersys et program udfra dine ønsker ift. tidsforbrug, formål med træningen oa.

Fokus vil være på en helkropstræning, hvor alle muskelgrupper trænes. Ligeledes vil kredsløbstræning blive en del af programmet.

 

Indoor Cycling

Alle medlemmer tilbydes holdtræning i Indoor Cycling. Der vil være hold på forskellige tidspunkter og med forskellige niveauer, så vær opmærksom på hvilke hold der udbydes og hvilken udfordring du har brug for.
Du finder holdene i aktivitetskalenderen, hvor du også kan tilmelde dig de enkelte hold. 

 

 

Yoga

Yogaen træner hele kroppen med fokus på åndedræt, balance og stabilitet.